Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Soha nem járhat a nyíregyházi fiú

| 2018. 07. 01. | 11:10:00
A baleset óta úgy érzi, már nincs élete.
Soha nem járhat a nyíregyházi fiú
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint egy éve él annak a 9. emeleti panellakásnak a szobájába zárva egy 25 éves nyíregyházi fiatalember, amelynek erkélyéről tavaly májusban, öntudatlan állapotban a mélybe vetette magát. A zuhanást túlélte, de deréktól lefelé lebénult. Az állapota egyre romlik, mert a közeli kórházakban már nem folytatódhat a rehabilitációja - írja az atv.hu.

A tavaly májusban még herbálfüggő Attila a kilenc emeletnyi zuhanás után a kórházban tért magához, ott, ahol korábban többször is járt, pszichiátriai problémák miatt.

A fiú nem emlékszik semmire, csak hetekkel később tudta meg, hogy soha többé nem fog tudni járni. Most úgy érzi, nincs élete.

Alsó testét felfekvéses sebek borítják, a lábai elsorvadtak, izületei pedig úgy csontosodnak, hogy a fiatalember alig tudja kinyújtani a lábát. Emiatt a kerekesszékben is csak rovid ideig tud ülni.

A fiút az édesanyja ápolja, aki ezért dolgozni sem tud. A család most 80 ezer forintból él, Évának mégsem ez a legnagyobb baja, hanem az, hogy látja a fia állapotát romlani.

Az asszony szerint a nyíregyházi-, és a debreceni kórházban sem vállalják a fia további kezelését, enélkül pedig csak egyre romlik az állapota.

A debreceni kórháztól nem kaptunk választ, a nyíregyházi kórház azonban visszautasította a vádakat. Szerintük Attilát az öngyilkossági kísérlet óta 18 szakrendelésen összesen 183 alkalommal kezelték, és minden segítséget megadtak az otthoni ápolásához is.

A kábítószer-függőségből azóta kigyógyult fiatalember és családja most abban bízik, hogy a Nyíregyházától távoli fővárosban esetleg még tudnak javítani Attila állapotán.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés