Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ingyenesen is tanulhatóak a networking trükkök

| 2017. 11. 16. | 19:40:00
Kik az ideális ügyfelei? Hogyan szerezzen erős stratégiai partnereket?
Ingyenesen is tanulhatóak a networking trükkök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy gyermekkori ismerős, egy volt munkaadó, egy expartner vagy egy éppen megismert üzletfél – kapcsolatok, amelyekről sosem tudhatjuk, mikor lehet szükségünk rájuk. A mai, egyre inkább bizalmatlanná váló üzleti környezetben felértékelődő kapcsolati tőke megléte elengedhetetlen a vállalkozások számára. Itt kerül előtérbe a networking, a tudatos kapcsolatépítés, amelynek alapjait bárki megtanulhatja.

A networking, mint fogalom, még manapság is magyarázatra szorul üzleti körökben, pedig az egyik leghatékonyabb üzletfejlesztési eszközről beszélhetünk. A hasznos, hosszú távú együttműködések és a megbízható ajánlások stabil fejlődést képesek biztosítani a vállalkozások számára, ezekhez pedig nélkülözhetetlenek az erős bizalmi kapcsolatok. Jelentőségüket jól mutatja, hogy a statisztikák szerint a cégek 97%-a üzleti ajánlások révén szerzi új ügyfeleinek jelentős részét, ám csak 3%-uknak van erre tudatos stratégiája.

Ezt a szűk kört szeretné bővíteni a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezete, a Business Network International (BNI®). Magyarországi honlapján egy díjmentesen igénybe vehető online tréninget biztosít vállalkozók számára, amely elismert networking szakértők által összeállított, öt héten át hírlevél formájában érkező oktatóanyagot tartalmaz, továbbá hatékony gyakorlati tippeket kínál kapcsolatépítés és vállalkozásfejlesztés témakörökben. Az online mini-tréningből kiderül, hogyan tűzzön ki célokat a kapcsolatépítés terén, kik az ideális ügyfelei, hogyan szerezzen erős stratégiai partnereket, milyen a tökéletes bemutatkozás, és melyek a sikeres kapcsolatépítés szabályai.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés