Hirdetés

Házakat veszélyeztetett a tűz a megyében

Katasztófavédelem

2016.07.08. 17:25

Házakat veszélyeztetett a tűz a megyében
A kép illusztráció (nol.hu)

Harminc hektárnyi tarló égett le.

Hirdetés

Több tűzoltóegység dolgozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtelek közelében meggyulladt tarló és szalma eloltásán. A tűz jelentős területet és lakóházakat is veszélyeztet. 

Mintegy tizenöt hektárnyi területen ég a tarló és a szalma Nyírtelek téréségében. A lángok további száz hektárnyi területet, valamint lakóházakat veszélyeztetnek. A nyíregyházai hivatásos tűzoltók megkezdték az oltási munkálatokat, egyes egységek a veszélyeztetett lakóházakat védik. A helyszínre tartanak még a hajdúnánási hivatásos tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Frissítve: elfojtották a tüzet

Elfojtották a nyíregyházai és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtelek közelében keletkezett tarlótűz lángjait június 8-án, késő délután. A helyszínen maradt egységek most már az ilyenkor szükséges utómunkálatokat végzik. A lángok az oltás kezdetekor még lakóházakat is veszélyeztettek, mostanra azonban ez a veszély megszűnt. A helyszíni információk szerint valamivel több mint harminc hektárnyi búzatarló égett le.

tűz

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés