Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nézze meg a nyíregyházi városházát a polgármesterrel!

| 2016. 09. 15. | 12:10:00
A „Nyitott Városháza” program idén is számos meglepetéssel várja a látogatókat.
Nézze meg a nyíregyházi városházát a polgármesterrel!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Várják az érdeklődőket a Nyitott Városháza programra. Ismét megnyílnak a Városháza kapui a nagyközönség előtt. Kovács Ferenc polgármester, Jászai Menyhért és Ulrich Attila alpolgármesterek, valamint Szemán Sándor címzetes főjegyző ingyenes tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket az alábbi időpontokban:

Szeptember 17. (szombat): 10.00, 11.30, 13.00, 14.30 óra

A programon előzetes regisztráció alapján lehet részt venni. Jelentkezés a regisztracio@nyiregyhaza.hu e-mail címen, vagy munkaidőben a 42/524-507 telefonszámon lehetséges. Helyszíni regisztráció: szeptember 17-én (szombaton) 9 órától a Városháza főportáján.

A városlakók megismerhetik a Városháza történetét, a Polgármesteri Hivatal impozáns épületét, azokat a helyiségeket, ahová a mindennapos ügyintézés során nem juthatnak be.

A díszteremben beülhetnek a képviselők székeibe, próbaszavazáson vehetnek részt, és a polgármester hivatali helyiségében helyet foglalhatnak a polgármesteri székben.

A Bencs-teremben a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár „A könyvtár rejtett kincsei: képeslap-, hírlap- és könyvritkaságok Nyíregyháza történetéből” – címmel rendez tárlatot, amely csak ezen a napon tekinthető meg. Monográfiák, képeslapok és hírlapok segítségével mutatják be Nyíregyháza értékeit. Egy korszakokon átívelő sétára invitálják a látogatókat, ahol beleolvashatnak Nyíregyháza első hírlapjába, a város történetébe és gyönyörködhetnek a középületekről, terekről készült régi fotográfiákban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés