Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiégett két kocsi is

| 2016. 10. 28. | 10:31:00
Nem kizárt a szándékosság.
Kiégett két kocsi is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két jármű is kigyulladt csütörtök délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.
Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi csütörtök délután Dombrádon, a Hajnal utca egyik családi házának udvarán. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Az eset kapcsán a szándékosság gyanúja felmerült.

Elektromos zárlat miatt szintén gépkocsi gyulladt ki csütörtök délután Nagyecseden, a Honvéd utca egyik lakóházának udvarán, ahol a tűz a melléképületre is átterjedt. A nagyecsedi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Teljes terjedelmében égett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete csütörtök éjszaka Bátorligeten, a Botanikus utcában. A nyírbátori és a mátészalkai hivatásos tűzoltók az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amelyet vissza kellett hűteni, majd több vízsugárral oltották el a lángokat. A családi ház lakhatatlanná vált, az ott lakók rokonoknál helyezkednek el, személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés