Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érpatak polgármestere nekiment Toroczkainak

| 2016. 11. 27. | 13:38:00
Orosz Mihály üzen Toroczkaiéknak.
Érpatak polgármestere nekiment Toroczkainak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, Ásotthalom közgyűlése muszlimellenes rendeletet hozott. Toroczkai László polgármester előterjesztésére

a település képviselői megszavazták, hogy tiltsák meg a mecset- és minaretépítést, a müezzin működését, a teljes testet fedő muszlim női viseletet, valamint ennek a strandon használt változatát.

Az érpataki polgármester közleményben reagált erre:

Az Iszlám vallás és a körülötte kiépült civilizáció meggyűlöltetése Európában és az egész nyugati világban tudatosan tervezett és nagy erőkkel folytatott propaganda, melyben egyetlen európai ország nemzeti oldalát képviselő polgármesternek sem lenne szabad már elvi okokból sem részt venni, pláne nem kellene fokozni, dacolva azzal, hogy ebből népszerűség növekedés várható.

A keresztényeknek és a muszlimoknak az ellenséget nem egymásban kell keresniük, hanem mindenekelőtt abban a benső tudati sötétségben, ami ilyen fontos kérdésekben nem képes világosan látni és a problémát másokkal láttatni.

Azt pedig végképp érthetetlennek tartom, hogy ezen Isten törvényei szerint élő, tisztességes muszlim hívők sokaságát és azok hitéleti tevékenységét miért kell egy lapon említeni a fajtalankodó és a természeti rendből kifordult társadalmi csoportok emberellenes és társadalom züllesztő propagandájával

- olvasható Orosz Mihály Zoltán közleményében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés