Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapcsánkát osztanak Nyíregyházán

| 2016. 11. 30. | 13:20:00
Vehetünk bögrét is.
Lapcsánkát osztanak Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hagyományokhoz híven, az adventi időszakban, csütörtök délutánonként frissen sült lapcsánkával, a tirpákok hagyományos ételével kínálja az Adventi Forgatagban sétálókat a város önkormányzata.

Ízkirályok sütik

December 1-jén (csütörtökön) 15.30-tól Dr. Ulrich Attila alpolgármester vár szeretettel minden járókelőt az ajándék lapcsánkával. A lapcsánkát idén is Szoboszlai Gyula mesterszakács, a Nyírségi Ízkirályok Egyesületének elnöke fűszerezi és egy, a szökőkúthoz közeli faházban szervírozza.

Jótékonysági akció

Az önkormányzat idén is jótékonysági kezdeményezéssel várja a forgatag járókelőit. Karácsonyi hangulatú és Nyíregyháza emblémával ellátott bögrét „vásárolhatunk” kétfajta méretben, melyeknek minimum ára 250,- és 500,- Ft.

A bögréket naponta (csütörtök kivételével) 11.00-18.00 óra között a Bárczi Diáksport Közhasznú Egyesület árusítja, akik a bevételt jótékonysági célra fordítják.

A forgatagban és a Városházán ezen a héten a következő programokkal várják a szervezők az érdeklődőket:

December 1. (csütörtök) délután fél 5-től Kossuth téri színpadon Westerntánc-show a Keleti Sasokkal

December 2. (péntek) Délelőtt 9-kor megnyitja kapuit a Városháza, az emeleti díszteremben pedig az „Édes Karácsony” című csokoládé kiállítás. A kiállítás december 2-12. között hétköznap 9-től 19 óráig, hétvégén 10-től 19 óráig ingyenesen tekinthető meg. Csoportos bejelentkezés: +36 20/435-0898

December 4. (vasárnap) délután fél ötkor gyújtják meg a második adventi gyertyát. A nap sztárvendége: Tolvai Renáta

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés