Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Prémium kategória a fürdőszobában

| 2016. 11. 24. | 15:03:00
Nézzenek körül az elegáns nyíregyházi fürdőszobaszalonban!
Prémium kategória a fürdőszobában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fürdőszoba az életterünk egyik legtöbbet használt, éppen ezért kritikus pontja. Kevés időtállónak lennie, a könnyen tisztíthatóság, de a mutatósság is szempont. Hogyan tudnak ebben segíteni?
A legmeghatározóbb szempont a vevő ízlése. Az, hogy kinek mi a mutatós, azt mindenki saját maga érzi és dönti el. Mi meg tudjuk mutatni a legújabb trendeket és vonalakat, továbbá a vevő igényének és ízlésének felmérése után azokat a termékeket, amik abba beleillenek. Sokszor a tisztíthatóság és a vásárló által favorizált termék azonban nem találkozik: ilyenkor kénytelenek vagyunk kompromisszumot kötni magunkkal.

Ahhoz képest, amilyen tervei vannak az embernek fejben egy fürdőszoba-felújításról, bemegy egy szalonba, és a gyönyörködtető sokféleségtől azonnal összezavarodik. Mit kell feltétlenül szem előtt tartani?
Rengetegszer találkozunk azzal, hogy az érdeklődő összezavarodik a gyönyörködtető sokféleségtől. Ilyenkor kell kézen fogni, és sok-sok kérdéssel kideríteni, mik azok a színek és formák, amik neki tetszenek. Legtöbbször egyébként a „szerelem első látásra” szituáció szokott érvényesülni, de vannak olyanok is, akik csak az ötödik-hatodik alkalommal tudnak megállapodni egy termék mellett. De nem feltétlenül csak az ízlés szab határt a választásnak. Sokszor a fürdőszoba mérete is befolyásoló tényező. Manapság az egyre nagyobb méretű lapok kerülnek divatba. Egy kisméretű fürdőszobában viszont ezek nem tudnak érvényesülni. Ilyenkor pontosan meg kell határozni, hogy mekkora méretű lapok mutatnának jól benne.

Milyen jellegű szaktanácsadással tudnak segíteni az ügyfeleknek?
Kollégáink több mint 10 év szakmában töltött tapasztalattal a hátuk mögött professzionális igényfelméréssel és bármilyen burkolással, szaniterbeépítéssel kapcsolatos információval állnak a leendő vásárlók részére. Kollegáink folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés.

Az egyhangú, fehér fürdőszobák kora szemmel láthatóan lejárt. Mennyire bátrak az ügyfeleik?
Manapság már a különös formájú és méretű lapok a divatosak. De persze a klasszikus színek és stílusok sosem mennek ki a divatból. Egyelőre a fiatalabb korosztály a bátrabb, aki vállalja a merész formákat, színeket és követi a mai trendeket. Ettől függetlenül a konzervatívabb érdeklődőknek is tudunk csodaszép termékekkel szolgálni.

A fürdőszobával az ember hosszú évekre tervez. Milyen árfekvésű és minőségű alapanyagokat, szanitereket kínálnak?
Szalonunkban főként a legnevesebb olasz gyárak termékeit találják meg a vevők. Szeretjük prémium kategóriás üzletként definiálni magunkat. Főként a közép- és felső kategóriát értékesítjük, de a szerényebb pénztárcával bíró ügyfeleink és találnak kedvükre való termékeket.

FÜRDŐSZOBASZALON
FARM-KER Kft.
4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő Kemecsei út 101.
Telefon: +36 42 474-717/104 mellék
Mobil: +36 30 746-9870
Email: csempe1@farmtuzep.hu
Honlap: http://farmtuzep.hu/furdoszobaszalon/
Facebook: https://www.facebook.com/furdoszobaszalonfarmtuzep/?fref=ts

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés