Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balesetek megyeszerte

| 2016. 09. 06. | 10:47:00
Fekete hétfő volt megyénkben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint arról beszámoltunk, ketten életüket vesztették és huszonhatan megsérültek, amikor egy gyerekeket szállító autóbusz és egy kisbusz összeütközött hétfő délután Geszteréd és Ludastó között az érpataki elágazás közelében. A beszorult sérültek mentéséhez Nyíregyházáról, Nagykállóból és Szakolyból érkeztek tűzoltóegységek. A tömeges baleset helyszínén a járműveket áramtalanították, majd biztosították a helyszínt a mentőhelikopterek leszállásához, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A műszaki mentést a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította.

A rendőrök a balesetnél késő estig helyszíneltek, az útlezárást hétfőn este 10-kor oldották fel. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy busz és egy személygépkocsi ütközött össze hétfő délután Biri külterületén, a Táncsics telepnél. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették.

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze hétfőn este a 49-es főúton, Mátészalka és Kocsord között. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés