Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bízza profikra ingatlanügyeit!

| 2016. 12. 20. | 11:25:00
2016 áprilisában nyílt Nyíregyházán az Openhouse Országos Ingatlanhálózat irodája.
Bízza profikra ingatlanügyeit!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az eltelt időszak tapasztalatairól és az ingatlanpiac nyíregyházi helyzetéről kérdeztük Zsigmond Gyöngyit, az Openhouse Nyíregyháza irodavezetőjét.

Miért ajánlaná ingatlanirodáját az ügyfeleknek?
– A legfontosabb érv a biztonság. Az ingatlanvásárlás és -eladás olyan nagy értékű ügylet, amiben egy szakember részvétele, tapasztalata nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeresen ki lehessen küszöbölni
mindenféle kockázatot. Itt nem szabad tévedni, mert akár egy élet munkája veszhet kárba. Jogtiszta ingatlanokat kínálunk azoknak, akik venni szeretnének és olyan ügyfeleket közvetítünk az eladóknak, akik valóban rendelkeznek a vásárláshoz szükséges feltételekkel.

Hogyan mozognak az ingatlanok Nyíregyházán?
– A kisebb lakások nagyon kelendők, pár hónap alatt megtaláljuk rá a vevőket. Annál is inkább, mert nálunk több száz kereső ügyfél regisztrált, akik megadták, hogy milyen ingatlant szeretnének, mi pedig megkeressük nekik. A családi házak piacán is a kisebb értékűek és a környező települések családi házai a kelendők.

Az ingatlanosokról eléggé megoszlanak a vélemények. Mit gondol erről?
– Egyetértek, vegyes a kép. Mint minden szakmában, itt is vannak jó és kevésbé jó szakemberek. Nálunk nagyon fontos a kollégák folyamatos képzése. Nem csak az alapképzésükre koncentrálunk, hanem két-három havonta frissítjük a tudásukat. Nálunk nemcsak jelszó az ügyfél kiszolgálása, elégedettségének elérése.

Mi a véleménye a CSOK-ról?
– Nagyon sokan jelentkeznek CSOK-ügyben nálunk. Ám mivel az ingatlanfinan-szírozási szakértőnk tapasztalt ebben a kérdésben és az egyéb ingatlanhitel ügyekben is, ezért gyorsan ki tudjuk szolgálni az érdeklődőket.

Az egyéb ingatlanhitelekre is van kereslet? Mennyi az átfutási idő?
– Az ingatlanhitelekre is nagy a kereslet. Az érdeklődő elmondja, hogy mit szeretne, az adatai alapján elvégzünk egy előminősítést, majd az ügyfél által kiválasztott bankban elindítjuk a hitelkérelmet. Attól számolva, hogy jelentkezik nálunk az ügyfél, a hitelfolyósításig 2 hónap, maximum 3 telik el.

Elérhetőség
Nyíregyháza, Szegfű u. 58/B.
Telefon: +36 70 425 8042

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés