Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dráma. Elvérzett az egyik szabolcsi a párbajban

| 2016. 12. 11. | 02:55:00
Viszont döntőben a másik!
Dráma. Elvérzett az egyik szabolcsi a párbajban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fej fej mellett menetelt egészen a döntő előtti fordulóig az X-Faktor két szabolcsi versenyzője, Opitz Barbi és a Ham ko Ham. Titkon abban reménykedtünk, a legjobb három közé jutnak, a döntőbe.

Sajnos, nem így alakult. A sonkádi Opitz Barbi és a borsodi Mata Ricsi simán vette a szombat esti akadályt is, a Ham ko Hamnak viszont párbajoznia kellett Gorbunov Dmitrijjel. A mentorok közül ketten - Gáspár Laci és ByAlex a Ham ko Hamot szerette volna látni a döntőben, míg Tóth Gabi és Puskás Peti Dmitrij mellett állt ki, így a nézői szavazatok döntöttek. Itt vérzett el a Ham ko Ham, ugyanis Dmitrij több voksot kapott.

A Ham ko Ham számára tehát véget ért a verseny szombat este, de a pálya még előttük van, a mentorok szerint hallunk még róluk. A zsűri állva búcsúzott a hodászi formációtól, a közönség pedig vastapssal díjazta a produkciót, amit hétről hétre láthatott. Szép volt, fiúk!

A 16 éves Opitz Barbi viszont ott van a döntőben. Dmitrijjel és Mata Ricsivel fog megmérkőzni a végső győzelemért. Hajrá, Barbi!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés