Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kerítésnek ütközött

| 2016. 12. 09. | 09:26:00
Sok a baleset az utakon.
Kerítésnek ütközött
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sok a baleset az utakon. A szakemberek folyamatosan óvatosságra intik a közlekedőket, hiszen a megváltozott látási viszonyok, a csúszós utak miatt elég egy pillanatnyi figyelmetlenség, és máris ott a baj. Fontos, hogy tartsuk be a féktávolságot, mert sokszor éppen az okoz karambolt, hogy a váratlanul fékező autó után közlekedő már nem tud idejében megállni.

Árokba csúszott egy személygépkocsi csütörtök délelőtt Kisvárdán, az Attila utcában. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Lesodródott az útról, majd egy lakóház kerítésének ütközött egy személygépkocsi csütörtökön a kora esti órákban Nagyhalász belterületén, az Arany János utcában. A balesetben egy ember sérült meg. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Kipattanó szikra gyújtotta lángra egy kályha előtti szőnyeget csütörtök délelőtt egy családi ház szobájában Nagykállóban, a Dózsa György utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A nagykállói önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés