Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két kémény is kigyulladt szerdán

| 2016. 12. 08. | 09:56:00
Senkinek nem esett baja.
Két kémény is kigyulladt szerdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi ház kéményében a lerakódott korom gyulladt meg szerdán reggel Milotán, a Zrínyi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eset miatt riasztották az újfehértói önkormányzati tűzoltókat szerdán délelőtt Érpatakra, a Kölcsey Ferenc utcába. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség - közölte Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Meglazult vakolat eltávolításához kérték a nyíregyházi tűzoltók segítségét szerdán délután Nyíregyházán, a Huszár téren lévő általános iskolához, ahol a homlokzaton lévő épületdarabok veszélyeztették a gyalogosforgalmat. A tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével távolították el a kritikus vakolatdarabokat.

Árokba hajtott egy személygépkocsi, majd telefonoszlopnak ütközött és felborult szerdán délután Nyírbátor és Nyírvasvári között. A balesetben négyen sérültek meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés