Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiszabadították a pincébe szakadt munkagépet

| 2016. 12. 06. | 14:32:00
Kétórás küzdelem volt.
Kiszabadították a pincébe szakadt munkagépet
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kora délután már újra dolgozott Nyíregyházán, a Tiszavasvári úti felüljáró közelében az a munkagép, amely alatt kedden délelőtt szakadt be a födém, egy ház bontásakor. A kivitelező egy másik gépe húzta ki a bajba került erőgépet, a művelet minteny két órán át tartott. Szerencsére személyi sérülés nem történt, és a gépnek sem esett baja; így folytatódhatott a bontás.

El a hatalmas gép húzta ki a bajba került lánctalpast a gödörből

Az utcán egy szemtanú a Szabolcsihírnek elmondta: szerinte nem számoltak azzal, hogy a ház alatt pince van, de szerencsére nagy baj sem történt, mert a gép igazából csak becsúszott, nem pedig beesett a pincébe.

Hegedűs Géza valaha itt lakott a családjával

A bontást szemlélő Hegedűs Géza azt is hozzátette: a közelben lakik, és azért jött el ide, mert valaha itt laktak. A ház az anyósáéké volt, s mikor feleségével összeházasodtak, ők is beköltöztek. Már rég nem laknak itt, de hangjában egy kis nosztalgiával mesélt a férfi a saroképületről, amelyben két család kényelmesen elfért. Azt is megállapította, hogy bizony, azok a téglák, amelyekből ez a ház is készült, még igazi, erős téglák voltak, s most valószínűleg a szeméttelepre kerülnek.

A körút Tiszavasvári felüljáróhoz közeli sarkán álló épület bontását az indokolta, hogy átépítik a csomópontot.

A gép, amely alatt beszakadt a födém

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés