Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Különdíj a honlapnak

| 2016. 12. 08. | 21:50:00
Gálán kapták.
Különdíj a honlapnak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az év honlapja rendkívül színvonalas díjkiosztó gáláján médiakategóriában a 99.4 Sunshine FM megújult honlapja a www.sunshinefm.hu különdíjat kapott. A díjat szerdán adták át Budapesten.

Immár 15. alkalommal osztották ki az "Az Év Honlapja" díjait. Az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményére, melyet a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat hívott életre, a jubileum évében összesen 240 nevezés érkezett.

A idén több mint 25 kategóriában 58 díjat osztottak ki, közöttük média kategóriában különdíjat kapott a 99,4 Sunshine Fm megújult honlapja a www.sunshinefm.hu. A látogatók egy modern, fiatalos, lendületes, ám a fogyasztói szokások elvárásainak megfelelően leegyszerűsített, letisztult designt találnak a sunshinefm.hu-ra kattintva, de mobilalkamazás formájában is elérhetik kedvenc rádiójukat a hallgatók. Emellett a kiemelkedő fontosságú hírekről PUSH üzenetben értesülhetnek az ingyenes alkalmazás használói.

Balogh Béla Sunshine Rádió Kft. igazgatója elmondta azért is értékes ez a díj, mert a 2013-ban győztes weboldal 2016-ban érett meg a megújulásra, melyet ismét elismerésre méltónak találtak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés