Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megint feltúrták az utat Nyíregyházán

| 2016. 12. 05. | 12:37:00
Egy pillanat alatt bedugult a belváros.
Megint feltúrták az utat Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megint felbontották az utat Nyíregyházán, a Skála Áruház előtt. Hétfő reggelre elég komoly közlekedési gondot okozott, hogy a felbvonuló munkagépek egy sávot elzártak a forgalom elől. A környékbeliek arra panaszkodnak: valami komoly baj lehet az út alatti közművekkel, mert rendszeresen felvágják itt az utat, amit pedig nem is olyan régen újítottak fel. Azt is megfogalmazták: biztosan nem ütemezett munkáról lehet szó, mert télen ilyet már nem végeznek, csak, ha akut problémát kell elhárítani.

Rájár a rúd a Széchenyi-Szarvas-Országzászló tér-Zrínyi Ilona utca környékére, ahol nem is olyan rég az útburkolati jelek festése miatt nem tudtak haladni az autósok. 

Érdeklődtünk a Nyírségvíz Zrt-nél, kérdéseinkre Matyasovszkiné Buri Adrienn kommunikációs referens az alábbi közleményt jutatta el a Szabolcsihír szerkesztőségébe:

"A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. értesíti tisztelt felhasználóit, hogy hibaelhárítás miatt Nyíregyházán egyrészt az Országzászló térről a Zrínyi Ilona utca felé jobbra kanyarodó külső sávot, másrészt a Kálvin tér felől az Országzászló tér felé jobbra kanyarodó sáv utáni egyenes szakaszt lezárták, felbontják. A hiba elhárításán a társaság szakemberei folyamatosan dolgoznak, kérjük, az autóval közlekedők lehetőség szerint kerüljék el ezeket az útszakaszokat. Türelmüket és megértésüket köszönjük. NYÍRSÉGVÍZ Zrt."

Cs.K.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés