Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Regeteg a baleset, óvatosan vezessenek!

| 2016. 12. 15. | 17:05:00
Csúszósak az utak, estére le is fagynak.
Regeteg a baleset, óvatosan vezessenek!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi csütörtök reggel a 4-es számú főúton, Nyíregyháza és Nyírpazony között. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd visszaállították a kerekeire.

Szintén árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtök délelőtt Nagykálló és Napkor között. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A jármű benzin-gázüzemű volt, a gáztartálya nem sérült. A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután Nyíregyházán, a Petőfi és a Kiss Ernők utca kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Tűzifa kapott lángra csütörtök délután egy családi ház pincéjében, Mezőladányban, a Dózsa György utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés