Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sok a lakástűz!

| 2016. 12. 22. | 16:26:00
Földönfutók lettek a lakók.
Sok a lakástűz!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nehéz rosszabbat elképzelni, minthogy az ember éppen az év legszebb ünnepe előtt veszíti el házát, s válik földönfutóvá. Az utóbbi napokban egyre több lakástűzről kapunk hírt. Csütörtökön két ház is lakhatatlanná vált megyénkben, az egyikben a kályhából kipattanó szikra miatt vált a lángok martalékává minden.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház és a hozzá épített garázs csütörtök délelőtt Milotán, a Vörösmarty utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Az épület a tűz következtében lakhatatlanná vált, ezért az ott lakók rokonokhoz költöztek. Személyi sérülés nem történt - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház csütörtök délelőtt Penészleken (képünkön) is, a Szabadság téren. A nyírbátori és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók kihoztak az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot, amelyet visszahűtöttek és több vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben senki nem sérült meg. Az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Az ünnep közeledtével fokozott figyelemre és óvatosságra intenek bennünket a szakemberek. Kérik, saját biztonságunk érdekében ne hagyjunk égve őrizetlenül a lakásban gyertyát, adventi koszorút, mert nagyon könnyen megtörténhet a baj.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés