Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zsaruvér. Áginak mindene az egyenruha

| 2016. 12. 14. | 21:48:00
Mikuláskor nagy meglepetés érte a nyíregyházi kislányt.
Zsaruvér. Áginak mindene az egyenruha
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Él Nyíregyházán egy tündéri, életerős 16 éves kislány, akinek a legnagyobb kedvencei a rendőrök. Ági legyőzött egy ritka, kíméletlen vírust. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mikulás napja alkalmából igazi meglepetést tartogatott a kis hősnek - írja a Zsaru Magazin.

Ágit Mikulás napján a megyei rendőr-főkapitányság vezetője, Farkas József dandártábornok és Fedor Rita százados, megbízott megyei szóvivő lepte meg otthonában.

A kislányt ötéves korában támadta meg egy ritka vírus, ami miatt Olaszországban az orvosok életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta.

Az édesanyja a lapnak elmondta, szerinte egy olasz rendőr vérét adhatták a kislányának, mert azóta rajong az egyenruhásokért.

A legtöbb ember, aki hasonló betegségben szenved, a műtét után nem tud beszélni és járni. Ági viszont már a kórházi ágyon megszólalt, az orvosok csodájára jártak. Ági, ha nem is tökéletesen, de járni is tud.

A kislány szüleivel minden olyan rendezvényen részt vesz, ahol rendőrökkel találkozhat. Gyakran ellátogat a városi rendőrség épülete felé, hogy igazi zsarukat lásson. Farkas József dandártábornok megígérte, következő tavasszal körbevezetik majd a megyei főkapitányság épületében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés