Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egészségcentrumot avattak az arénában

| 2017. 01. 23. | 12:34:00
Elsősorban élsportolóknak.
Egészségcentrumot avattak az arénában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sportorvosi és rehabilitációs kezelések mellett felnőtt- és gyermekgyógyászati szakrendeléseket is kínáló egészségcentrumot adtak át a nyíregyházi Continentál Arénában hétfőn.

Szabó Gábor, a Bujtosi Egészségcentrum ügyvezetője az átadás alkalmából megtartott sajtótájékoztatón elmondta, a jól felszerelt egészségügyi központ a város felújított sportcsarnokában kapott helyet, szolgáltatásait az aktív sportolók mellett a lakosság is igénybe veheti.
Az aréna földszintjén kialakított rendelőkben a felnőtt betegeknek reumatológiai, ultrahang diagnosztikai, sportorvosi és mozgásszervi, a gyerekeknek pedig gasztroenterológiai, kardiológiai, ideggyógyászati és nefrológiai magán szakrendeléseket indítottak el.
A központban helyet kapott egy, elsősorban élsportolók számára kialakított rehabilitációs egység is, amelyben gyógytorna termeket, gyógymasszást, infúziós kezeléseket biztosító helyiségeket, sportorvosi, traumatológiai, fizikoterápiás, sport-rehabilitációs és bemer terápiás egységeket létesítettek.
A beruházás költsége mintegy kétmillió forint volt - tette hozzá Szabó Gábor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés