Hirdetés

Nyíregyházán is lesz önkiszolgáló mosoda

franchiseportal.hu

2017.01.10. 11:05

Nyíregyházán is lesz önkiszolgáló mosoda
franchiseportal.hu

Megkötötték a franchise-szerződést.

Hirdetés

Decemberben megnyílt a Bubbles második franchise üzlete Szegeden, és 2017-ben további egységek nyitása várható, ugyanis a karácsonyi szünet előtt két franchise szerződést is kötöttek. Az egyik partnerjelölt Pécsett, a másik pedig Nyíregyházán tervez Bubbles üzleteket nyitni – írja a franchiseportal.hu.

Így összesen öt franchise üzemeltetésű mosoda nyitására van megállapodás a 30 saját üzlet mellett. Ezek a városok: Sopron, Debrecen, Szeged, Pécs és Nyíregyháza. Várhatóan kora tavasszal nyílik a következő franchise üzlet Pécsett és ezt követi majd a többi.

A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100 százalékos magyar tulajdonban van. Jelenleg a Bubbles a budapesti üzletek mellett négy vidéki üzlettel rendelkezik, Sopronban, Győrben, Székesfehérváron és Kecskeméten.

A Bubbles önkiszolgáló mosodái - professzionális gépeikkel – Magyarországon egyedülálló módon kínálják szolgáltatásaikat. A személyzet nélküli üzletek non-stop nyitva tartással várják a vendégeket, ahol szükség esetén a segítséget és az időszaki ellenőrzést távmenedzseléssel oldják meg az üzemeltetők.

Az üzletek teljesen automatizáltak, így a gépek programjainak vezérlése, a mosó- és egyéb adalékok adagolása és a fizetés is. A vendégélményről olyan kiegészítő szolgáltatások is gondoskodnak, mint az olvasósarok kényelmes kanapékkal, gyereksarok, vagy az ingyenes wifi.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés