Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kamion villanyoszlopot döntött

| 2017. 01. 13. | 10:25:00
És persze újabb kéménytüzek.
Kamion villanyoszlopot döntött
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Átokba csúszuott kamion, kéménytűz, lakástűz - csütörtökön sem unatkoztak a tűzoltók. Dóka Imre megyei szóvivő napi összefoglalója alapján legalábbis így lehetett.

Árokba csúszott egy szemes takarmányt szállító kamion csütörtök délelőtt Kemecsén, a Szent István utcában. A balesetben a jármű egy beton villanyoszlopot is kitört, átmenetileg négy háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a szerelvényt tűzoltódaru segítségével csörlőzve húzták vissza az útra. Személyi sérülés nem történt.

Öt kéménytűzhöz is riasztották csütörtökön a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Nyíregyházán, Mátészalkán, Napkoron, Nyírbátorban és Nagyecseden is családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a kéményében a lerakódott égéstermék égett. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. Két esetben lakosságvédelmi intézkedésre volt szükség, miután az ott lakók más módon nem tudják megoldani a fűtést a hiba kijavításáig.

Kigyulladt egy nyári konyha tetőszerkezete és a benne lévő cserépkályha csütörtökön, késő este Tiszaeszláron, a Vörösmarty utcában. A tiszavasvári önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Lakóházzal egybeépített melléképület égett csütörtök este Tiszakanyáron, a Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Egy ott lakót enyhe füstmérgezés gyanújával szállították kórházba. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés