Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kazántűz volt Nyírbogáton

| 2017. 01. 03. | 10:24:00
Hétfői összefoglaló a katasztrófavédelemtől.
Kazántűz volt Nyírbogáton
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lerakódott korom égett egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a kéményében hétfőn délelőtt Nyírbogáton, a Batthyány utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt – közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre főhadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Összehordott papírhulladék égett egy lakóház szobájában hétfőn délután Nyírtasson, a Bem utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. A lakó enyhe füstmérgezést szenvedett.

Telefonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délután Tiszatelken, a Dózsa György utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók értesítették a szolgáltatót, majd a kiborult oszlopot az útról eltávolították, a gépkocsit áramtalanították. A balesetben senki nem sérült meg.

Teljes terjedelmében égett egy hat négyzetméteres faszerkezetű melléképület hétfőn este Nyírgyulajban, a Mártírok útján. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba csúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn este Csengersimán, a Gacsályi úton. Személyi sérülés nem történt. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés