Hirdetés

Kigyulladt a mosógép

Szabolcsihír

2017.01.11. 08:50

Kigyulladt a mosógép
Képünk illusztráció, fotó: katasztrófavédelem

Fák borultak az útra a fagyban.

Hirdetés

Lakástüzerkhez, kiborult fákhoz riasztották a tűzoltókat kedden Szabolcs-Szatmár-Beregben. Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivőjének összefoglalója.

Kigyulladt egy családi ház fürdőszobájában lévő mosógép és egy centrifuga kedden délután Nyírtasson, a Budai Nagy Antal utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a házat áramtalanították, az égő tárgyakat az udvarra vitték, majd egy vízsugárral a tüzet eloltották, a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. Az ott lakó idős nőt megfigyelésre kórházba szállították.

 

Mint arról már a Szabolcsihír is beszámolt, felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán kedden délután Rakamazon, a Petőfi úton lévő családi ház melléképületében. A detonációban az épületrész födémszerkezete leszakadt, a balesetben egy ember megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a romokat átvizsgálták, az épületet lekerítették és a statikus véleményéig a melléképület használatát megtiltották. A lakóépület nem sérült, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Két esetben útra borult fák eltávolításához kérték kedden este a tűzoltók segítségét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Kemecse és Hegedűs tanya között, valamint Nyíregyházán, a Sóstói úton kellett motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével beavatkozniuk.

Használaton kívüli lakóház udvarán lévő gázcsonkból szivárgott a gáz kedden este Gávavencsellőn, az Árpád utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a szolgáltató szakembereinek a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Enyhe szén-monoxid-mérgezést szenvedett kedden este két ember egy dögei családi házban, a Kossuth utcában. A konyhában felszerelt fali gázkazán közelében mértek átszellőztetés után kisebb koncentrációt a kisvárdai hivatásos tűzoltók, akik értesítették a szolgáltatót, akik megállapították, hogy a mérgezést a szakszerűtlen bekötés okozta.
 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés