Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körözött bűnözők rossz napja

| 2016. 11. 08. | 11:03:00
BV-intézetbe szállították őket.
Körözött bűnözők rossz napja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rossz napjuk volt hétfőn a körözött bűnözőknek Szabolcsban. Öten akadtak fenn a rostán.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai Ramocsaházán fogtak el egy 54 éves helyi lakost. A férfi körözését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Baktalórántházi Járási Hivatala rendelte el. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei a megyeszékhelyen elfogták R. Imre 31 éves hajdúhadházi és A. Tamás 32 éves nyíregyházi lakost. A férfiak ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rablás miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a további eljárás során felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

Kállósemjénben fogták el N. Zoltán 26 éves magyi lakost. A férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözte, mert egy korábban közlekedési szabálysértés elkövetése miatt kiszabott pénzbírságot nem fizetett be. A járőrök a férfit előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Kisvárdán B. Attila 43 éves helyi lakost kapták el a rendőrök. A férfit a Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Kisvárdai Járási Hivatala körözte. A rendőrök a férfit előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés