Hirdetés

Leégett egy ház

Szabolcsihír

2017.01.09. 08:57

Leégett egy ház
fotó: pixabay.com

Kéménytüzekhez is riasztották a tűzoltókat.

Hirdetés

Teljes terjedelmében égett egy lakóházzal egybeépített melléképület vasárnap este Mátészalkán, a Baross László utcában. A város hivatásos tűzoltói több vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületből egy személygépkocsit és négy darab 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, közülük az egyiket kellett visszahűteni amit hőhatás ért. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség- közölte Dóka Imre tű. főhadnagy a katasztrófavédelem megyei szóvivője

Átmeneti áramszünet miatt a keringtető szivattyú leállt és túlmelegedett két vegyes tüzelésű kazán vasárnap este Győrtelken, a Kossuth utcában lévő családi házaknál. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a kazánból az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.


Több kéménytűzhöz is riasztották a tűzoltókat vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Vásárosnaményban, Mátészalkán, Nyírbátorban és Fehérgyarmaton is családi házak vegyes tüzelésű kazánok, kandallók kéményében a lerakódott égéstermék égett. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés