Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrök mentettek az égő házból

| 2017. 01. 05. | 13:03:00
A család életveszélyben volt.
Rendőrök mentettek az égő házból
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába futott be a bejelentés szerdán délelőtt a kocsordi lakástűzről.

A bejelentő elmondta, hogy a lakóház melléképülete gyulladt ki, ami kazánházként funkcionál. A Mátészalkai Rendőrkapitányság kocsordi körzeti megbízott rendőrei elsőként érkeztek meg a helyszínre, s látták, hogy a lángok már a lakóházra is átterjedt. A házban hárman tartózkodtak, köztük egy gyermek.

Ványi Roland r. főtörzsőrmester és Szabó Elemér r. törzszászlós nem tétovázott, azonnal bementek a házba és kimenekítették a veszélyben lévő családot, s egy szomszédnál helyeztek biztonságba - írja a police.hu.

A rendőrök elzárták a gázt és ellenőrizték, hogy a házban nem maradt-e még ember vagy állat, akinek az élete veszélyben lehet.

A ház teraszáról eltávolítottak egy gázpalackot még mielőtt a lángok azt is elérték volna. A tüzet a katasztrófavédelem időközben helyszínre érkező munkatársai oltották el.

A rendőrök helytálló magatartása, felelősségteljes szolgálatellátása egy család életét mentette meg - olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés