Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tanuljon meg jelelni ingyen!

| 2017. 01. 23. | 10:49:00
A siketek nyelve elsajátítható.
Tanuljon meg jelelni ingyen!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tavalyi évhez hasonlóan idén is ingyenes jelnyelvtanfolyamra hirdet pályázatot az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület Nyíregyházán. Azoknak a jelentkezését várják, akiket érdekel egy különleges nyelv megtanulása, szeretnék megismerni a hallássérültek világát, kommunikációját, a jelnyelvet - közölte a Szabolcsihírrel Stankóczi László, az egyesület elnöke.

A pályázati felhívás és a pályázati űrlap az egyesület honlapján az egymasert.com vagy a jenyelvklub.hu oldalon található. Néhány egyszerű kérdés megválaszolásával és pár kattintás után máris elküldhető a pályázat.

A tanfolyam a „Jelnyelvtanulás népszerűsítése” projekt keretében valósul meg. A projekt célja, hogy a magyarországi egységesített jelnyelv tanulását, gyakorlását az egyesület szakembereivel elősegítse. A program segítségével a résztvevők megismerhetik a hallássérültek világát, megérthetik egymást a jelek segítségével, fejleszthetjük tolerancia képességünket.

A tanfolyamot elvégzők tanúsítványt kapnak a tanfolyam végét követő vizsga után. Ezzel akár elhelyezkedési esélyeiket is növelhetik a munka világában. Az egyesület programját a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés