Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tavalyi áron parkolunk

| 2017. 01. 16. | 16:32:00
Érdemes bérletet is váltani.
Tavalyi áron parkolunk
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem változott a parkolás díja az új évben Nyíregyházán - ez jó hír. A helyeket továbbra is négy zónába sorolják, legdrágább a kiemelt zónában 350 forint egy óra várakozás, az I. zónában 250, a II-ben 200, míg a III. zónában 150.

Érdemes bérletet váltania annak, aki gyakran jár autóval a városban, mert így jóval kedvezményesebb az ár. A díjakról tájékozódni a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő honlapján lehet. 

Változás viszont az új évben hogy az alábbi iratokra is szükség lesz a speciális bérletek, behajtási engedélyek megvásárlásakor:

a lakáskörnyéki bérlet megvásárlásakor nem elegendő bemutatni az érvényes lakcímkártyát és forgalmi engedélyt, azok fénymásolatát le kell adni az ügyfélszolgálaton, vagy szkennelni kell és e-mailben elküldeni.

a korlátozott forgalmú belvárosba való behajtáshoz igényelhető behajtási engedélyhez szintén kérik fénymásolatban az érvényes lakcímkártyát és a forgalmi engedélyt, valamint cégek esetében a cégkivonatot. Aki garázst bérel, a bérleti szerződést kell bemutatnia, vagy szkennelnie.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés