Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Terrierek marcangoltak szét egy kiskutyát

| 2017. 01. 09. | 16:30:00
A rendőrség büntető eljárást indított.
Terrierek marcangoltak szét egy kiskutyát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amerikai staffordshire terrierek támadtak meg és marcangoltak szét egy kistestű kutyát a napokban Nyíregyházán, a kertvárosi Szőlő utcában. A szomorú hírt az elpusztult kutyus gazdája a Facebookon osztotta meg.

Borzalmas kutyatámadás zaklatta fel az egyik kertvárosi utca lakóit Nyíregyházán - írja a Bors. Két megtermett stafford­shire terrier az új év első napján felszakította az egyik családi ház kerítését, és a kertbe bejutva széttépett egy jóval kisebb termetű bolognese kutyust. A látvány még a kiérkező rendőröket is sokkolta. A ház lakói templomban voltak a támadás idején. A két terrier támadását tehetetlenül nézték végig a szomszédok.

A kutyák állítólag nem először támadtak, gyakran elhagyják gazdáik házának udvarát, amin nincs kerítés. Ez viszont sérti az állatvédelmi törvényt. A vad kutyák emberre is támadnak, megkeserítik az ott élő családok mindennapjait.

A bolognese gazdáitól bejelentés a rendőrségre nem érkezett. A Szabolcsihír érdeklődésére Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: "a Facebook bejegyzés, illetve sajtómegkeresések után a kollégák  kimentek a rendőrök kimentek a Szőlő utcára, ahol az ott élőktől több panaszt is felvettek. Az ügyben büntető eljárás indult. "

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés