Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tom Cat Érpatakon fejleszt

| 2017. 01. 31. | 11:01:00
Orosz Mihály Zoltán polgármester igényt tartott a munkájára.
Tom Cat Érpatakon fejleszt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tom Cat, polgári nevén Polgár Tamás  jogerős büntetését tölti Érpatakon - írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint a korábbi blogger, később önkéntes bűnüldöző Tom Cat programozóként dolgozik Orosz Mihály Zoltán polgármester mellett. Nem önszántából. Egy 2009-es blogbejegyzése miatt első fokon 1év 6 hónapot kapott felfüggesztve, a másodfok visszavette a szabadságvesztést 300 óra közérdekű munkára.

Büntetés gyanánt Polgár Tamás eleinte időseknek tartott internetklubot, de később egy barátja javaslatára elment Érpatakra, megkérdezte a polgármestert, van-e szüksége informatikusra, ingyen. Volt, így átjelentkezett oda, azóta a közérdekű munka letöltéseként a helyi infrastruktúra építésében vesz részt, továbbá egy mobilos alkalmazást fejleszt, amivel az önkormányzat és a lakosok tehetnek közzé apróhirdetéseket.

Érpatakot és vezetőjét úgy jellemezte: "Érpatak bolond falu, de a polgármester nem bolond, ő csak őrült. Oroszban egy nagyon bátor, tisztességes és felkészült embert ismertem meg."

Tom Cat, miután hónapokig előzetes letartóztatásban volt, elvesztette albérletét és informatikus ügyfélkörét is, úgy döntött, soha többé nem tesz semmit ezért az országért - mondtza el a lapnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés