Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűz, jég, dőlő fa - szerdai összefoglaló

| 2017. 01. 19. | 10:46:00
Óvatosan az utakon!
Tűz, jég, dőlő fa - szerdai összefoglaló
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még mindig sok gondot okoznak a tetőkről lelógó jégcsapok, melyeket a tűzoltók segítségével távolítanak el az épületekről. 

Kigyulladt egy ukrán rendszámú kocsi Nyíregyházán, egy mélygarázsban. A tulajdonos a tüzet fali tűzcsap segítségével eloltotta. Személyi sérülés nem történt. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság áramtalanította a gépjárművet és elvégezte az utómunkálatokat.

Nagyhalász és Tiszarád között egy személygépkocsi árokba csúszott és az oldalára borult. Személyi sérülés nem történt. Az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság 4 fővel és Nagyhalászi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 3 fővel vonult az esethez. Az egységek az áramtalanítást elvégezték és munkagép segítségével az árokból a gépkocsit kiemelték. Anyagi kár nem keletkezett.

Veszélyesen megdőlt Nyíregyházán egy kb. 15 méter magas fa az erős szél következtében A fa épületet, járókelőket és parkoló autókat veszélyeztette. A tűzoltók kivágták a fát, így további anyagi kár nem keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Ibrányban az általános iskoláról nagyméretű jégcsapok lógtak, a diákokat veszélyeztetve. A jégcsapokat a tűzoltók a veszélyt kéziszerszámok segítségével megszüntette.

Nyíregyházán, a Városháza tetejéről 20 méter hosszan jégcsapok lógtak, ezeket a nyíregyházi hivatásos tűzoltók magasból mentő gépjármű és kézi szerszámok segítségével a jégcsapokat eltávolították.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés