Hirdetés

Gyanús háztűz - vizsgálat indult

Szabolcsihír

2017.01.10. 08:50

Gyanús háztűz - vizsgálat indult
Képünk illusztráció

Égett lámpa, ház, szoba.

Hirdetés

(frissítve)

Kigyulladt egy közvilágítási lámpa hétfőn este Nyíregyházán, a Stadion úton. Az áramtalanítást követően a város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat, majd értesítették a szolgáltatót - közölte a Dóka Imre tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. 

Teljes terjedelmében égett egy lakóépület kilenc négyzetméteres szobája hétfőn este Ibrányban, a Deák Ferenc utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak. A tüzet vélhetőleg elektromos zárlat okozta.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház hétfőn késő este Nagyecseden, a Lutheránus utcában. A mátészalkai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületből egy darab 11,5 kilogrammos PB gázpalackot sértetlenül kihoztak. A tűzben senki nem sérült meg. A lakóház lakhatatlanná vált, ezért az ott lakó rokonokhoz költözött. Mivel felmerült a szándékosság gyanúja, a hatóságok vizsgálatot indítottak.
 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés