Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vagány legények kötöttek bele a nyíregyházi villamosba

| 2017. 01. 03. | 09:04:00
Felvétel is készült róluk.
Vagány legények kötöttek bele a nyíregyházi villamosba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen, akik december 17-én 23 óra után a Hősök terén kiállított villamos bejárati ajtaját megrongálták. A bűncselekmény elkövetését térfigyelő kamera rögzítette.

A rendőrség kéri a képeken látható fiatalokból álló társaság tagjait, illetve azokat, akik felismerik őket, hogy jelentkezzenek a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon. Bejelentést tehetnek a 107-es, 112-es segélyhívón, és névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán is.

(frissítve! 14.40)

A rendőrség délután visszavonta a felhívást - feltehetőleg elfogták a vélt tetteseket -, így a képekről eltávolítottuk a körözött fiatalok képét. Az viszont tény, hogy valakik decemberben megrongálták a villamost. Nem először fordul ez elő az idén, december előtt legutóbb októberben hagyták ott névjegyüket a villamoson hős és erős fiataljaink.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés