Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A parkolásért a kórházban is fizetni kell

| 2017. 02. 27. | 13:10:00
De az első fél óra ingyenes.
A parkolásért a kórházban is fizetni kell
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Harminc perc eltelte után minden megkezdett óra parkolásért 400 forintot kell fizetni a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház területén. Aki azonban vért adni érkezik az egészségügyi intézménybe, az mentesül a díjfizetés alól - írja a város hivatalos oldala, a nyiregyhaza.hu

A lapnak Vitkai Éva sajtófõnök elmondta: a kórház területén az elsõ fél óra ingyenes, éppen azért, hogy a betegeket a hozzátartozójuk be tudja vinni. Ezt követõen azonban most már 400 forintba kerül minden megkezdett óra. Tehát ha eltelt az elsõ 30 perc, akkor a következő már megkezdett órának számít, így ki kell fizetni a 400 forintot. Hangsúlyozta, a parkolóautomatát így állították be, ettõl a biztonsági szolgálat sem tud eltérni.

– Továbbra is ingyenesen parkolhatnak a kórház területén a mozgáskorlátozott igazolvánnyal érkezõk, illetve a vért adók a véradás helyszínén lepecsételt parkolási jegyet felmutatva mentesülnek a díjfizetés alól.

Mivel eddig olcsóbban vehették igénybe az intézmény területén lévõ parkolókat a környékre, illetve a kórházba érkezõk – a kórházon kívül lévõ parkolási díjhoz mérten –, nagyon sokan használták az intézmény területén lévõ parkolókat, többször akadályozva a belsõ forgalmat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés