Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az a szép zöld gyep! Akinek csak az hiányzik, jelentkezzen!

| 2017. 02. 17. | 13:31:00
Akciót hirdet a NYÍRVV.
Az a szép zöld gyep! Akinek csak az hiányzik, jelentkezzen!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Városszépítő akciója keretében idén is meghirdeti füvesítési programját Nyíregyháza önkormányzata és a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Célja: a város közterületeinek szépítése, a zöldfelületek növelése, gondozott előkertek, utcafronti zöld felületek kialakítása. 

A lakosság az akció keretében 1köbméter komposztos termőföld keveréket és 1kg fűmagot igényelhet – a készlet erejéig (komposztos termőföld: 500 köbméter, fűmag: 500kg) – melyet a közterületekfüvesítésére használhatnak fel. (Kertek, belső udvarok füvesítését nem tudják támogatni.)


Az érdeklődők az igényléseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapjáról (www.nyirvv.hu) letölthető adatlapon, lehetőség szerint a füvesítendő területről készített 2 fotóval 2017. március 6-ig (hétfő) küldhetik el

a marketing@nyirvv.hu e-mail címre,

vagy postán a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4400 Nyíregyháza, Tüzér utca 2-4. levelezési címre. A borítékra kérik, írják rá, hogy "Füvesítési akció".

Kérik mindazokat, akik tavaly sikeresen vettek részt a pályázaton, idén ne jelentkezzenek!

A kérelmeket beérkezési sorrendben bírálják el, az 1m3 komposztos termőföld és az 1kg fűmag kiértesítést követően 2017. március 21-től 25-ig átvehető a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. telephelyén (4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 4.).

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés