Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bútorszállító csúszott árokba Győrteleknél

| 2017. 02. 28. | 18:13:00
Több baleset is történt megyénkben.
Bútorszállító csúszott árokba Győrteleknél
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy bútorlapokat szállító tehergépkocsi csúszott árokba kedden reggel 49-es főúton, Győrtelek belterületén, a Kossuth utcában. Személyi sérülés nem történt, de a jármű veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a Nyíregyházáról érkezett tűzoltódaru segítségével a tehergépkocsit kiemelték, a forgalmi akadályt megszüntették.

Többszintes családi ház építkezésén a frissen épített födémszerkezet beszakadt kedden délelőtt Nyíregyházán, a Napkelte utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a műszaki mentéshez, ahol a tűzoltódaru és kéziszerszámok segítségével a beomlott részeket átvizsgálták, beszorult személyeket nem találtak a romok alatt.

Egy 6,5 tonnás, lisztet szállító kisteherautó az út szélén elakadt és tengelyig süllyedt kedden délután Vásárosnamény és Ilk között. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a tűzoltódaru segítségével a forgalmi akadályt megszüntették.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés