Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Filmbe illő szökés Egerben: meggondolta magát a vádlott

| 2017. 02. 28. | 08:51:00
Elfogatóparancsot adtak ki ellene.
Filmbe illő szökés Egerben: meggondolta magát a vádlott
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogatóparancsot adtak ki egy vádlott ellen, aki ahelyett, hogy megjelent volna az Egri Törvényszéken hétfőn, levágta a lábára erősített nyomkövetőt és elszökött – közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Snellenperger Judit tájékoztatása szerint az Egri Törvényszéken kábítószer-birtoklás bűntette és más bűncselekmény miatt folyik eljárás F. E. J. harmadrendű vádlott ellen, akivel szemben tavaly nyáron lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, és lábára nyomkövetőt erősítettek.

A bíróság szóban beidézte egy hétfő reggeli tárgyalásra, egyúttal értesítette a rendőrkapitányságot, hogy a vádlottnak meg kell jelennie a bíróság előtt. A vádlott el is indult egerbaktai lakóhelyéről, azonban nem érkezett meg a törvényszékre. A rendőrkapitányság tájékoztatása szerint Egerben, a Koszorú utcában levágta a technikai eszközt a lábáról, és ismeretlen helyre távozott – áll a közleményben.

A bíróság elfogatóparancsot adott ki a vádlott ellen, de ez egyelőre nem vezetett eredményre, így a bíróság elhalasztotta a tárgyalást. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés