Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közlekedés. Felbolydult Nyíregyháza

| 2017. 02. 07. | 16:59:00
Sorra töltik ki a kérdőíveket.
Közlekedés. Felbolydult Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eddig több mint nyolcszázan töltötték ki a Nyíregyháza közlekedésével foglalkozó általános kérdőívet, illetve a helyi buszokkal, a kerékpáros közlekedéssel és az autózással foglalkozó tematikus kérdőíveket - közölte a Szabolcsihírrel Parillák Gabriella.

Február 12-ig a www.nyiregyhaza.hu/kozlekedes oldalon mindenkinek lehetősége van kifejtenie véleményét és javaslatait a város közlekedésével kapcsolatban, segítve az önkormányzat és a tervező, a Mobilissimus Kft. munkáját.

Ahogy korábban is írtuk, készül egy fenntartható városi mobilitási terv (SUMP), amely megalapozásában most minden válaszadó részt vehet. A válaszok révén átfogó képet kapnak a szakemberek, és ezzel a közlekedők jelentős mértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a mobilitási terv a valós és leginkább égető problémákra adjon választ.

Az általános kérdőív megválaszolói között olyan értékes nyereményeket sorsolunk ki, mint egy városi roller, családi belépőjegy az Aquarius Élményfürdőbe (2 felnőtt és 2 gyermek) és családi belépőjegy a Nyíregyházi Állatparkba (2 felnőtt és 2 gyermek)

A sorsolás április 21-én lesz a „Helló Nyíregyháza!” rendezvény keretében.

A kérdőívek a város több mint 10 pontján papíralapon is elérhetőek, valamint elektronikusan is kitölthetők a www.nyiregyhaza.hu/kozlekedes oldalon.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés