Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabaduljunk meg a lomtól!

| 2017. 02. 27. | 10:13:00
A megjelölt hulladékszállítási nap előtt kell kitenni.
Szabaduljunk meg a lomtól!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Térségi Hulladék-gazdálkodási Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója lomtalanítást hirdet.

A lomtalanítás a vegyes hulladék megszokott gyűjtési napján, azzal azonos időpontban történik. A pontos időpontok megtalálhatóak a már kiosztott hulladékszállítási naptárakban, valamint a Térségi Hulladék-gazdálkodási Nonprofit Kft. honlapján a www.thgkft.hu oldalon, a Közérdekű adatok menüponton belül, a LETÖLTHETŐ almenüben 2017-es Hulladékszállítási naptárak cím alatt.

A Közszolgáltató kizárólag a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a szabványos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagydarabos lomhulladékot szállítja el.

Kérik, hogy a lomokat mindenki az ingatlanja elé, a saját hulladékgyűjtő edénye mellé helyezze ki a gyűjtési időpontot megelőző napon, ahonnan a társaság gépjárművei a vegyes hulladékkal megszokott járatnapon szállítják el. 

A település tisztaságára való tekintettel kérik, a gyűjtési napon már senki ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállították a feleslegessé vált dolgokat, nem fognak ismét szállítani!

A lomtalanítás keretében közterületre nem helyezhető ki építési és bontási hulladék, veszélyes hulladék, elkülönítetten gyűjthető papír, műanyag- és fémhulladék, zöldhulladék, ipari, mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladék. A lomhulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a szállítójármű részére jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés