Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vízzel telnek a pincék - megkezdődött az olvadás

| 2017. 02. 03. | 17:50:00
Eddig a hó, most a víz az úr.
Vízzel telnek a pincék - megkezdődött az olvadás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több esetben is nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a tűzoltók segítségét pénteken. Mátészalkán a Nyár utcában az egyik családi ház pincéjéből, míg a Nagyszőlő utcában egy udvaron összegyűlt jelentős mennyiségű víz eltávolítását végezték a tűzoltók, miután az épületeket veszélyeztette a csapadékvíz. Hasonló feladat adott munkát Nyírgyulaj, Petőfi utcájában a nyírbátori tűzoltóknak, Nyírmihálydiban a szakolyi önkormányzati tűzoltóknak, Leveleken pedig a baktalórántházi egységnek. A mátészalkai hivatásos tűzoltók Hodászra, a tarpai önkéntes tűzoltók pedig a településük Batthyány utcájába vonultak vízeltávolításhoz.

Tűzcsapnak ütközött egy kisteherautó péntek délelőtt Újfehértón, a Vasút utcában. Személyi sérülés nem történt. A város önkormányzati tűzoltói a tűzcsapot elzárták, majd a gépkocsit áramtalanították és értesítették a vízszolgáltatót, akik gondoskodtak a sérült csap cseréjéről.

Kigyulladt egy mezőgazdasági gépek tárolására szolgáló háromszáz négyzetméteres épület péntek délelőtt Fülesd és Mánd között. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Menet közben füst szivárgott egy személygépkocsiból péntek reggel Nyíregyházán, a Tiszavasvári úton. A város hivatásos tűzoltói lángokat nem tapasztaltak, a járművet áramtalanították és letolták az útról. A tulajdonos gondoskodott a gépkocsi szervizbe juttatásáról.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés