Hirdetés

Batyus kosárlabda emléktornát rendeznek Nyíregyházán

| 2017. 03. 29. | 12:20:00
Két egykori, kiváló kosaras emlékére hirdetik meg.
Batyus kosárlabda emléktornát rendeznek Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Batyus B33 Húsvét vasárnap!

Nagyszabású kosárlabda emléktornát szervez a megyei kosárlabda szövetség április 16-án, húsvét vasárnap 10 órától a nemrég elhunyt két egykori nyíregyházi kosaras, Páll István és Zentai Levente emlékére Batyus B33 néven.

A nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium tornacsarnokában a B33 szabályai alapján három korosztályban várják a kosárlabda szerelmeseit és főleg azokét, akik egykoron együtt játszottak Páll Istvánnal és Zentai Leventével, illetve Levi bácsi volt az edzőjük.

A Batyus B33 tornát három korosztályban szervezi a szövetség:
15 éven aluliak
15 és 35 év közöttiek
35 év felettiek részére.

A 3-5 fős csapatok előzetesen az info@sunshinefm.hu  vagy az mksz_szszb@hunbasket.hu email címem jelentkezhetnek, illetve a szervezők lehetőséget biztosítanak a helyszíni jelentkezésre is a torna napján 9.30-ig.

A nevezési díj fejenként 2 ezer forint, amit a helyszínen kell fizetni, a befolyó összeget a szövetség a két egykori kosaras özvegyének ajánlja fel.

Mivel ez a nap Húsvét vasárnap, kérnek mindenkit, hogy üdítőt, ásványvizet, pogácsát, süteményt kis batyuban hozzon magával. A torna 10 órakor kezdődik, a csapatok jelentkezése alapján tartják meg a sorsolást a helyszínen. 

Hirdetés