Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felégetik a megyét

| 2017. 03. 09. | 09:38:00
Hiába a tűzgyújtási tilalom, meggyújtják a tarlót.
Felégetik a megyét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották a tűzoltókat szerdán napközben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője, aki figyelmeztetett: továbbra is érvényben van a tűzgyújtási tilalom!

Hat hektáron foltokban égett a száraz aljnövényzet szerdán délután Aranyosapáti és Nyírlövő között. A vásárosnaményi önkormányzati és a kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a lángokat.
Tiszavasvári külterületén másfél hektáron kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a helyi önkormányzati tűzoltóknak, míg a 4-es számú főút mellett, a 291-es kilométernél az árokparton csaptak fel a lángok Nyírbogdány közelében, ahol a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak adott feladatot a szabadtéri tűz oltása.
Nyírmihálydiban két helyen, a Szőlő utca mögötti területen és a Vasút utcában is a szakolyi önkormányzati tűzoltók oltották el a felcsapó lángokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Háztűz

Kigyulladt egy használaton kívüli épületben lévő színpad szerdán délután Mátészalkán, a Kossuth utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket motoros ventilátor segítségével átszellőztették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés