Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Házra dőlt egy fenyő Kisvárdán

| 2017. 03. 23. | 12:31:00
Hiába a tűzgyújtási tilalom, ha nem tartják be.
Házra dőlt egy fenyő Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyméretű fenyőfa dőlt meg egy épület felé és akadályozta a közlekedést is szerdán délelőtt Kisvárdán, az Árpád utcában. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes fenyőt. Személyi sérülés nem történt.

Több szabadtéri tűzhöz is riasztották a tűzoltókat szerdán napközben - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Egy hektár területen égett a száraz aljnövényzet Tuzséron, a Nyárfás út közelében. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Botpaládon a Fő utca egyik kertjében lévő gallyégetéstől terjedtek át a lángok a szomszéd telekre is, a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését, míg Dombrádon két helyen is a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak adott feladatot a szabadtéri tűz oltása, de Kékcsén, Fényeslitkén, Aranyosapátiban, Kocsordon és Nyírbogáton is hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Három darab 120 literes  műanyag szemetes kuka és azok tartalma égett szerdán este Kisvárdán, a Halassy utca egyik lakóházának az udvarán. A város hivatásos tűzoltói  egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a szándékosság gyanúja nem merült fel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés