Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt az újabb adóhatáridő!

| 2017. 03. 06. | 10:20:00
Ha nem tartjuk be, jön a késedelmi pótlék.
Itt az újabb adóhatáridő!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi polgármesteri hivatal adóosztálya napokban postázta a nyilvántartott adózók folyószámla egyenlegét tartalmazó 48.169 értesítést a február 10-ig beérkezett befizetések figyelembevételével - közölte a szabolcsihírrel Parillák Gabriella sajtófőnök.

Az értesítő tartalmazza az adózó tavalyi évről elmaradt tartozását és a 2017. évre esedékes helyi adókat, valamint a gépjárműadót és az esetleges késedelmi pótlékot. A 2017. I. félévre esedékes adók befizetési határideje – a munkaszüneti nap miatt – március 16. Azokat az adózókat, akiknél a gépjárműadó vonatkozásában az adókötelezettséget érintő változás következett be – ez közel 12.500 adózót érint –, az adóhatóság tértivevényes levélben értesítette.  

Az adóhatóság felhívja az adózók figyelmét arra, hogy a fizetési határidőre érdemes odafigyelni, mivel azoknak az adózóknak, akik fizetési kötelezettségüknek határidő után tesznek eleget, késedelmi pótlékot kell felszámítani, illetve nem fizetés esetén végrehajtási eljárást is kezdeményezhet a tartozókkal szemben.

Tekintettel az adók befizetésének határidejére, az adóosztály március 16-án (csütörtökön) rendkívüli ügyfélfogadást tart 8 órától 20 óráig az Ügyfélcentrum 29-30-31-es ablakainál.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés