Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legoland. Kovács Ferenc Facebook oldalán pontosít

| 2017. 03. 01. | 14:47:00
Több lap szerint blöffölt a nyíregyházi polgármester.
Legoland. Kovács Ferenc Facebook oldalán pontosít
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt figyelem kíséri a sajtó részéről is Nyíregyháza polgármesterének bejelentését előbb a Facebook oldalán, majd a város közgyűlésén, miszerint Legoland Discovery Center épül a városban, ehhez a kormány 9,5 milliárd forintos támogatást nyújt. Kedden azonban kiderült: a franchise tulajdonosa mit sem tud a nyíregyházi tervekről, mi több, az ő elképzeléseikben a szabolcsi megyeszékhely nem is szerepel.

Szerettük volna megtudni, hogy akkor mi az igazság. Nemrég - ugyancsak Facebook oldalán - az alábbiakat közölte Kovács Ferenc:

"Érthetően nagy érdeklődés övezi a múlt heti kormánydöntést, mely szerint Nyíregyháza 9,5 milliárd forintos keretösszegből kezdhet hozzá egy egyedülálló turisztikai attrakció előkészítéséhez. Szerencsésebb lett volna, ha a hír úgy kerül fel a facebook oldalamra, ahogyan az a Város Közgyűlésén elhangzott, és a helyi sajtóban is megjelent: a támogató döntés birtokában megkezdhetjük az egyeztetéseket a LEGO Discovery Center jogtulajdonosával a projektről. Sajnálom, hogy félreérthető volt a korábbi megfogalmazás. A lényeg azonban az örömteli lehetőség, hozzákezdhetünk a munkához."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés