Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mit hallgassunk vasárnap?

| 2017. 03. 31. | 18:01:00
Ajánljuk a Mozaikot.
Mit hallgassunk vasárnap?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap reggel nyolc órakor ismét jelentkezik a Mozaik, a 99,4 Sunshine fm közéleti magazinja.

Röviden a tartalomból: csütörtökön ülést tartott Nyíregyháza közgyűlése. A képviselők részéről a legnagyobb érdeklődés a megyeszékely rendőrkapitányságának tavalyi tevékenységéről szóló beszámolót kísérte. A Mozaikban dr. Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester és Nagy László (MSZP) ellenzéki képviselő is elmondja, szerintük mire kellene jobban figyelni a rendőröknek.

Egy virtuális kerékpártúrára invitálja a hallgatókat a műsor, ugyanis a Nyíregyházi Városvédő Egyesület legújabb kiadványának, a Mesélő Nyíregyháza sorozat legújabb, 31. füzetének bemutatója különleges módon zajlott nemrégiben, bringatúra keretében ismerhették meg az érdeklődők A nyíregyházi tirpákok viseletét bemutató könyvecskét és egyúttal a környező bokortanyák mindennapjaiba is betekinthettek. Benkőbokorban a füzet írója és szerkesztője, dr. Bodnár Zsuzsanna néprajzkutató mutatta be a kiadványt, illetve rengeteg fotón keresztül, a tirpák viseletet. A Nyíregyházi Városvédő Egyesület az idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileum alkalmából az egyesület elnöke lesz a vendég.

A műsor végén pedig a Móricz Zsigmond Színház legújabb bemutatójáról árulnak el érdekességeket. Szombaton este mutatatják be, A Főfőnök című darabot a Krúdy Kamarában. A darab azonban már nem ismeretlen a nyíregyházi színházrajongók számára, hiszen 2011-ben a VIDOR Fesztiválon díjat nyert ez az előadás, melyet akkor a Radnóti Színház hozott el ide.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés