Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Cserbenhagyó sofőrt keresnek Nyíregyházán

| 2017. 04. 20. | 15:27:00
Biciklist ütött el.
Cserbenhagyó sofőrt keresnek Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb, csütörtöki balesetekről kaptunk híreket, az esős időben csúsznak az utak, rosszak a látási viszonyok, hosszabb a fékút.

Nyíregyházán, a Belső körúton haladt a Család utca irányából a László utca felé este tíz körül egy fehér Volkswagennel egy eddig ismeretlen sofőr. Haladása során a Belső körút 57. szám előtt nekiütközött egy vele azonos irányba, az úttest jobb szélén szabálytalanul, nem a kiépített kerékpárúton közlekedő biciklisnek, aki járművével felborult. Az ütközés következtében az 59 éves nyíregyházi nő könnyű sérülést szenvedett, a jármű jobb oldalában anyagi kár keletkezhetett. A baleset után az ismeretlen járművezető megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az ügyben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Nagykállóban a Debreceni úton este tíz előtt egy személygépkocsival közlekedő férfi az elsődleges adatok szerint balra letért a Zrínyi Miklós utcára úgy, hogy előtte nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy vele szemben, a Szabadság tér irányából a Táncsics Mihály utca felé közlekedő kerékpárosnak, akivel összeütköztek. A baleset során a biciklivel közlekedő 38 éves nagykállói nő könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően a személygépkocsi vezetője megállt, a 38 éves nő sérüléseiről érdeklődött, majd adatai hátrahagyása nélkül a rendőri intézkedés megkezdése előtt elhagyta a helyszínt. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a sofőr ellen szabálysértési eljárást indított.

Mátészalkán az Ipari úton egy 29 éves nyírkátai férfi az elsődleges adatok szerint a Jármi út kereszteződésében feltehetően figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát és nem biztosított elsőbbséget egy neki balról érkező személygépkocsinak, amivel összeütköztek. A baleset következtében a személygépkocsit vezető 42 éves nagydobosi férfi és utasa, egy 27 éves ópályi férfi könnyű sérüléseket szenvedtek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés