Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csúnya balesetek történtek megyeszerte

| 2017. 04. 25. | 18:20:00
Biciklisek is ütköztek.
Csúnya balesetek történtek megyeszerte
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több baleset is történt a megyében hétfőn, ezekről kaptunk képes beszámolót.

Nyíregyházán, a Csaló közben közlekedett a Sóstói út felől a Kalevala sétány irányába hétfőn 11 óra 30 perc körül személygépkocsival egy 68 éves ajaki férfi. Az elsődleges adatok szerint a sofőr a Korányi Frigyes utca kereszteződésében a „STOP" táblát figyelmen kívül hagyta, melynek következtében összeütközött egy tőle jobbról, a belváros irányából a Sóstói út felé haladó járművel. Az ütközés következtében a 68 éves sofőr és a másik személygépkocsi vezetője, egy 49 éves nyíregyházi nő könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kisvárdán a Móricz Zsigmond úton a József Attila út irányából a Csokonai út felé haladt 18 óra 40 perc körül elektromos kerékpárral egy 37 éves helyi férfi. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között letért a menetirány szerinti bal oldali útpadkára, majd az út melletti vízelvező árokba borult. A férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Pusztadoboson a Kossuth úton történt baleset. A Ságvári út irányába haladt 12 óra 30 perckor kerékpárral egy 23 éves helyi nő. Feltehetően nem tartott kellő követési távolságot, és későn észlelte az előtte lévő 31 éves nő kanyarodási szándékát, melynek következtében összeütköztek. Az ütközés során a 23 éves nő kerékpárjával felborult és könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés