Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas balesetek Szabolcsban

| 2017. 04. 20. | 10:46:00
Az esős időben óvatosabban vezessenek!
Hatalmas balesetek Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hirtelen téliesre fordult időben nagyon sok a baleset, ami minden közlekedőt óvatosságra int. Több személyi sérüléssel és jelentős anyagi kárral járó baleset is történt megyénkben, ezekből küldött összefoglalót Dóka Imre tű. főhadnagy, megyei szóvivő.

Négyen is megsérültek Győrteleknél szerdán délután, amikor egy kisteherautó személygépkocsival ütközött a Tunyogmatolcsra vezető úton. A műszaki mentéshez a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délben a 471-es főúton, a 62-es kilométernél Hodász közelében, az ütközést követően az egyik jármű az út melletti kerékpárútra sodródott. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a baleseti vizsgálatot követően megszüntették a forgalmi akadályt.

Hodásznál két kocsi ütközött

Takarmányt szállító nyergesvontató ütközött zárt kisteherautóval szerdán délután Pátyodon, a Petőfi Sándor utcában. A mátészalkai hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, az üzemanyag-szivárgást megszüntették és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.
 

A pátyodi balesetben sérült jármű

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés